Bodø/Glimt mot til

Juni i fjor og før det må vi tilbake til 12 hjemme mot. På Aspmyra hadde en gruppe bortesupportere møtt opp for å heie på Oslo-laget.


Na Starter Veien Mot Mesterligaen Bodo Glimt

BodøGlimt på TV og Live Stream.

. Vi skulle trene klokken 1630 uansett så for. Mats Torbergsen NTB Foto. Mandag knuste de Vålerenga 5-1 på hjemmebane i Eliteserien.

Mats Torbergsen NTB. Nå ønsker klubben å bidra til å styrke og forbedre klassemiljøene i hele byen. Blant annet hadde de to avslutninger i tverrliggeren.

9 hours agoTromsø lå an til sin første seier mot BodøGlimt på fire år men en scoring fra Joel Mvuka tre minutter på overtid sørget for 1-1 og poengdeling mandag. De helgule fra Bodø er inne i en tung periode. Det ble tøffe dueller og til tider høy temperatur da BodøGlimt og Tromsø spilte 1-1 på Aspmyra mandag.

Det ble tøffe dueller og til tider høy temperatur da BodøGlimt og Tromsø spilte 1-1 på Aspmyra mandag. 9 hours agoTromsø lå an til sin første seier mot BodøGlimt på fire år men en scoring fra Joel Mvuka tre minutter på overtid sørget for 1-1 og poengdeling mandag. Mai-festen mot Tromsø nå.

BodøGlimt reddet 1-1 mot Tromsø med sen utlikning. Bodø Energi bidrar til bærekraftige energiløsninger og smarte samfunn. 1 day agoBodøGlimt 2 hadde reist til Trondheim for å møte andrelaget til Rosenborg.

Hjemmelaget var gode mot Viking og vant fortjent selv om bortelaget absolutt bød opp til dans i en god fotballkamp. Billetter Rana - Glimt. Billetter til Haugesund BodøGlimt.

Det är norska BodøGlimt som har ett övertag inför den kvarvarande kvartsfinalen mot Roma i ECL-slutspelet efter att ha vunnit med 21 på Aspmyra stadion i Norge på torsdagskvällen. BodøGlimt jubler etter at Gilbert Koomson til venstre scoret 2-1-målet i semifinalen under NM i fotball mellom BodøGlimt og Viking på Aspmyra stadion. 75 54 55 00.

Bodø Glimt ikke tapt hjemme siden 7. Etter 22 spilte kamper er de regjerende mesterne plassert på førsteplass på tabellen og det er tre poeng ned til de største konkurrentene Molde og hele åtte poeng ned til tredjeplasserte KBK. Et skadeskutt Glimt-lag skal spille en spontan treningskamp mot IK Junkeren klokken 1700 fredag.

Mai-festen mot Tromsø nå. BodøGlimt slo kraftig tilbake etter 0-4 og europacupexiten mot Roma i midtuken. Gratis inngang for alle barn under 16 år.

BodøGlimt møter Junkeren til treningskamp. Det er få timer igjen til det braker løs på Stadio Olimpico. Med fem minutter igjen reduserte Henrik Bjørdal på straffespark.

Niklas Aune Johnsen. Tromsø lå an til sin første seier mot BodøGlimt på fire år men en scoring fra Joel Mvuka 19 tre minutter på overtid sørget for 1-1 og poengdeling mandag. Dette er historien om en BodøGlimt-supporters humpete reise fra Aspmyra via Nadderud til Celtic Park.

BodøGlimt er regjerende seriemestere i Eliteserien hvor de også ble kåret til årets lag i 2020. Mot Rosenborg 2 ble det stygt. BodøGlimt har vunnet ligaen de to siste sesongene men i år ser det ut til at Bodø-koden er knekt.

Takk for din påmelding. 16052022 2014 Sist oppdatert. Juli i fjor da det ble 23 mot Legia Warszawa.

SNN-tribunen er åpen for publikum. Fotballklubben BodøGlimt bodoglimt glimt bodoglimt Abonner på nyhetsbrev fra BodøGlimt. Kampen skal være på to ganger 18 minutter og spilles på Aspmyra.

BodøGlimt tok en fortjent 2-1-seier hjemme mot Sarpsborg 08 denne helgen og befestet seg dermed som det beste laget i Eliteserien om dagen. Mai 2022 2001 Oppdatert 16. Gultrøyene har ett tap og tre uavgjort på de første seks kampene.

José Mourinho toppet laget mot BodøGlimt men igjen var det Kjetil Knutsen som kunne smile bredest. Det skal sies at også BodøGlimt hadde avslutninger i metallet i det som var en svært god og underholdende fotballkamp. Sikre deg plass på 16.

Det endte med 51 til hjemmelaget. Gratis inngang opplyser Glimt på Twitter. På de tre siste kampene inkludert søndagens stortap i bartebyen står laget med to tap og ett uavgjort.

Det var dock Roma som tog ledningen kort innan halvtidspausen men den norska kvitteringen kom redan tio minuter in i andra halvlek. Æ e BodøGlimt til æ dør lyder ordene i en mye sunget supporterlåt til klubben som nå. Under flomlysene på et fullsatt stadion skal BodøGlimt forsøke å ta seg videre til semifinalen i.

Han tror og håper Roma vinner men advarer mot Glimts kontringer og raske angrepsspillere. Her finner du program med oversikt over alle BodøGlimt kamper på TV og Live stream i Norge. Dette må ha vært en kjekk kamp å se på.

For i tillegg til å spille med MOT-logoen på drakta fra 2022 skal BodøGlimt og MOT Norge utvikle et program som skal brukes på spillere trenere og foreldre i barne- og ungdomsavdelingen. Siste hjemmetap i serien var 02 mot Molde 24. Gilbert Koomson ble matchvinner for BodøGlimt da Viking ble slått 2-1 i NM-semifinalen og dermed møter de Molde til finalekamp på Ullevaal søndag 1.

I dag spiller han fra start mot gamleklubben. De kom seg helt til sluttspillet i Conference League 202122. Mot Glimt fikk ikke de blåkledde til noe særlig og de ble til tider spilt av banen i Bodø.

Sikre deg plass på 16. Siste hjemmetap i serien var 02 mot Molde 24. Mandag kveld spilte BodøGlimt mot Vålerenga.

Mats Torbergsen NTB. Juli i fjor da det ble 23 mot Legia Warszawa. 160522 1701 160522 1701.

12 hours agoRunar Espejord gikk fra Tromsø til BodøGlimt i vinter noe som skapte mye styr. BodøGlimt vil styrke klassemiljøene. Før returoppgjøret mellom Roma og BodøGlimt 2-1 til Glimt fra første kamp har Riise gjort et intervju med italienske Sky.

John Arne Riise er nå trener for Avaldsnes men spilte tre sesonger i Roma mellom 2008 og 2011. 9 hours agoBodø Glimt ikke tapt hjemme siden 7. Rosenborg scorte like mye på BodøGlimt to som Junkeren gjorde mot Rosenborg.


Glimt Til Den Evige Stad Bodo Glimt


Bodo Glimt Moter Az Alkmaar I Conference League Attedelsfinalen


Jorgen Strand Larsen Har Troen Pa Norsk Triumf Mot Az Alkmaar Ganske Sikker Pa At Bodo Glimt Kommer Til A Vinne Eurosport


Fk Bodo Glimt English Glimt En Twitter


Bodo Glimt Store Norske Leksikon


Botheim Sendte Bodo Glimt Til Himmels Ydmyket Roma Pa Fullsatt Aspmyra


Bodo Glimt Lader Opp Til Conference League I Spania Eurosport


Fk Bodo Glimt English Glimt En Twitter


Bodo Glimt Sjokkerte Pa Ny Mourinhos Roma Reddet 2 2 Pa Hjemmebane


Bodo Glimt Stayed Away Ready For Their Sixth Cup Final Vg


Bodo Glimt Til Cupfinalen Etter 2 1 Seier Mot Viking Abc Nyheter


Folkefest Og Seriestart Mot Rosenborg Bodo Glimt


Jens Petter Hauge Fk Bodo Glimt 2019 20 Youtube


Bodo Glimt Blir Ambassadorklubb For Mot Norge Mot Norge


Cupdrommen Brast Mot Bodo Glimt Tungt


Se Bodo Glimt Spille Mot Az Alkmaar I Nederland Koment


Rekordras For Bodo Glimt Etter Ydmykelsen Av Rosenborg Eurosport


File Ole Amund Sveen Kvit Skjorte I Kamp Mot Bodo Glimt Jpg Wikimedia Commons


Heroiske Bodo Glimt Slo Roma Igjen Abc Nyheter

Iklan Atas Artikel

Iklan Tengah Artikel 1

Iklan Tengah Artikel 2

Iklan Bawah Artikel